sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Skinception kokemuksia - Toimiiko Skinception raskausarpivoide oikeasti?

Nyt on sitten aika jakaa Skinception kokemuksia eli jospa olet kokeillut Skinception raskausarpivoidetta niin kommentoihan ja kerro meille kokemuksesi ja tuloksesi Skinception voiteen käytöstä raskausarpien hoidossa. Tämähän on vielä melko uusi tuote raskauden aiheuttamien arpijuovien hoitoon ja syy miksi haluaisin kuulla teidänkin kokemuksia ja kommentteja siitä on että eräs sukulaiseni kertoi että on saanut todella hyviä tuloksia Skinception voiteen käytöllä.

Sukulaiseni kokemukset Skinception raskausarpivoiteesta


Sukulaiseni on siis reilu kolmekymppinen nainen joka sai melko pahat raskausarvet esikoista kantaessaan ja hän siis kertoi minulle että tämä Skinception toimi hänellä todella hyvin. Haluaisin kuitenkin siis kuulla myös muiden naisten kokemuksia ko. tuotteesta koska yhden henkilön saamat tulokset eivät vielä välttämättä takaa sitä että kaikki saisivat sillä hyviä tuloksia.

Joten kertokaahan kaikki naiset ketkä olette Skinceptionia testanneet että minkälaisia tuloksia olette saaneet, hyviä vai huonoja? Voitte siis jättää Skinception kokemuksenne kommentteihin joten ei muuta kuin kirjoittelemaan! Täältä löytyy Skinception tilausohjeet Suomeen..

3 kommenttia:

  1. Hei,

    Olenpa nyt sitten itsekin kokeillut tuota skinception voidetta ja en voi oikein muuta sanoa kuin että olen todella yllättynyt tuloksista. Ne ovat nimittäin olleet paljon parempia kuin odotin. Vaikka en vielä edes hirveän kauan ole tuota käyttänyt niin arvet on haalistunut jo todella selvästi eivätkä näy niin kuin aikaisemmin.. Voin tiedotella lisää tuloksiani ja kokemuksiani sitten kun olen käyttänyt tätä pidemmän aikaa..

    - Liisa

    VastaaPoista
  2. Tuleekohan tämä ihmemönjä minkä hintaiseksi jos sitä tilaa esim kolmen kk satsin? :)

    VastaaPoista
  3. 3 kuukauden satsi tais olla sillä euro/usd kurssilla millä itse tilasin niin joku 100 euroa mutta siinä tuli myös yks extrapurkki mukana. Voin sanoa että elämäni parhaiten sijoitettu satanen nimittäin on todellakin tehokasta tavaraa =)

    VastaaPoista