torstai 3. toukokuuta 2012

10 kauneuteen liittyvää kysymystä joita sinun EI tule kysyä naiselta

Älä suututa minua!
Seuraavassa on 10 kysymystä jotka liittyvät kauneuteen ja muotiin ja joiden kysyminen naiselta voi saada kyseisen naisen veren kuohahtamaan nopeammin kuin ravistetun Coca-Cola tölkin. Älä siis mene ja töksäytä näitä kysymyksiä naiselle jota et halua tahallaan ärsyttää. Naiset ovat “joskus” melko tarkkoja ulkonäköön liittyvistä asioista ja seuraavien kysymysten kysyminen keneltäkään naiselta ei ole suositeltavaa. Tai jos et neuvoani noudata niin kysy ainoastaan omalla vastuullasi..

1. Ovatko nuo rintaimplantit? Naiset eivät yleisesti ottaen pidä siitä että heidän rintavarustuksensa aitoudesta kysellään, etenkin jos kyseisellä naisella todellakin on implantit rintaansa koristamassa.

2. Miksi päätit ottaa suihkurusketuksen? Tekorusketusta ei oteta sen takia että se näyttäisi tekorusketukselta ja sen takia suihkurusketuksessa käynyt nainen ei liiemmin halunne aiheesta puhua.

3. Hienot uudet farkut! Seppälästäkö ostit? Naiset ovat hyvin pinnallisia mitä muotiin tulee ja kukaan ei halua kuulla että hänen uudet kalliit merkkifarkut näyttää joltain halpisvaatteilta.

4. Onko tuo oikea tukkasi? Todennäköisesti ei mutta mitä se sinulle kuuluu.

5. Mitä kokoa olet? Tämä on klassikko ja kaikkien pitäisi jo ymmärtää ettei naiset tykkää sen kysymisestä.

6. Paljonko tuo maksoi? Jos naistuttavallasi on jokin uusi koru/vaatekappale päällään, älä kysy häneltä paljonko se maksoi. monet naiset eivät pidä siitä etenkin jos tuote oli “yllättävän” halpa tai kallis.

7. Onko tuo aito? Jos nainen on ostanut aidon Chanelin käsilaukun kokee hän todennäköisesti sen loukkaavaksi jos joku kyselee sen aitoutta. Jos laukku onkin feikki, saa se ihan yhtälailla naisen veren kiehumaan koska ihmiset muka luulevat että hänellä ei ole varaa aitoihin merkkituotteisiin, vaikka se totta onkin.

8. Ovatko nuo tekoripset? Todella useat naiset pitävät tekoripsiä mutta jostain kumman syystä he eivät pidä siitä että niistä kysellään.

9. Oletko lihonut? Noniin, jos tällaista kysyt ei sinun tulisi antaa olla missään tekemisissä naisten kanssa.

10. Onko tuo oikea silmien värisi? Värikkäät piilolinssit ovat nykyään muodissa mutta ei niistä sinun tarvitse sen enempää udella..

Mikä kysymys on saanut naisen tulistumaan sinulle?? KOMMENTOIKAA..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti