keskiviikko 1. elokuuta 2012

Itseruskettavat tuotteet - Turvallinen rusketus nopeasti ja helposti!

Turvallisen rusketuksen saat kaikkein helpoiten itseruskettavilla tuotteilla. Ei tosin sillä Barbie-lääkkeenäkin tunnetulla aineella jota suihkutetaan rasvakudokseen ja pigmenttisoluja vilkastuttamalla muuttaa sinut ruskeaksi. Suosittelen lämpimästi ettet rupea kokeilemaan mitään Barbie- rusketuslääkkeitä, jotka on itse asiassa Suomessa kaiken lisäksi laittomia.

Helpoin tapa saada kaunis väri vartalollesi ja kasvoillesi ilman että grillaat ihoasi auringon alla on käyttää joko itseruskettavaa suihketta tai voidetta. Molemmilla näistä pystyt saamaan luonnollisen rusketuksen hetkessä ja riippuen tuotteesta pysyy väri ihollasi muutamasta päivästä viikkoon.

Paras itseruskettava


Kun tahdot siis saada mahdollisimman luonnollisen näköisen rusketuksen kannattaa sinun katsastaa parhaat itseruskettavat tuotteet täältä ja olet jo pari askelta lähempänä kauniin ruskeaa väriä ihollasi.

Nykyään suomesta löytyy myös suihkurusketusta tarjoavia paikkoja ja nekin voivat olla sinulle hyvä vaihtoehto jos et itse halua nähdä hieman vaivaa rusketuksesi eteen. Suihkurusketus on kuitenkin melko tyyris vaihtoehto koska yksi kerta maksaa noin 30-40 euroa ja väri pysyy ihollasi vain noin  kolmen päivän ajan. Itseruskettavalla voiteella on siinä mielessä etulyöntiasema että kun kerran tilaat tuotetta, riittää siitä sinulle tarpeita vaikka kuinka moneen “värjäyskertaan”.

Turvallisen rusketuksen saat siis käytännössä ainoataan näillä kahdella metodilla.

Solarium ja rusketus = ihosyöpä myöhemmällä iällä?


Solarium ei todellakaan ole sen turvallisempi vaihtoehto rusketuksen hankkimiseen kuin auringonpalvontakaan. Molemmat nämä aiheuttavat ihosyöpää ja vaikka solarium onkin siinä mielessä turvallisempi että siellä harvemmin palat niin kuin usein saattaa runsaasti auringonpaisteessa aikansa viettävien keskuudessa käydä, aiheuttaa se silti haitallista säteilyä ihollesi joka saattaa myöhemmällä iällä tarkoittaa ihosyöpää.

Mitä jos palat auringonpaisteessa?


Jos palat todella pahasti auringossa eli ihoa kuoriutuu, ihosi on todella herkkä/kipeä, EI OLE laisinkaan hyvä juttu! Yksi paha palaminen auringonpaisteessa tarkoittaa sitä että ihosyöpäriskisi lisääntyi juuri huomattavasti. Nyt olisikin tärkeää että jatkossa suojautuisit uusilta palamisilta aurinkovoiteiden avulla sekä luonnollisestikin myös pysymällä mielellään pois auringonpaisteesta etenkin keskipäivän aikoihin jolloin UV-säteily on voimakkaimmillaan.

Monet ajattelevat että no olenhan minäkin palanut pahasti juuri tuossa viime kesänä ja niin myös tänäkin kesänä eikä mitään ihosyöpää ole tullut. Tämä on ehkä typerin tapa ajatella mitä löytyy. Vähän sama kuin sanoisin että onhan naapurissanikin asuva mies polttanut tupakkaa kaksi askia päivässä 30 vuoden ajan ja mitään keuhkosyöpää hän ei ole saanut joten eihän tupakoinnilla mitään haittavaikutuksia olekaan loppuen lopulta..

Kannattaa muistaa että ihosyöpä kestää kehittyä usein todella pitkään, jopa kymmenien vuosien ajan ja toki jotkut sitä ei saa vaikka kuinka “yrittäisivät”. No nyt varmaan moni ajattelee että no se on sitten vasta kymmenien vuosien ajan päästä, mitä noista murehtimaan.. Ääni saattaa kuitenkin muuttua kellossa siinä vaiheessa kun muut ovat juhlimassa ensimmäisen lapsenlapsesi syntymää ja itse makaat sairaalassa tekemässä kuolemaa.

Joten muistakaa, älkää polttako itseänne auringossa! jos haluatte sen rusketuksen nopeasti niin käyttäkää itseruskettavia voiteita tai suihkurusketusta mutta älkää leikkikö terveytenne kanssa grillaamalla ihoanne kuin grillimakkaraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti