lauantai 21. huhtikuuta 2012

Sähkötupakka räjähti käsiin!

Tupakointi voi olla terveydelle vaarallista mutta niin voi joskus olla myös tupakoinnin lopettaminen! Shona Clark päätti yrittää lopettaa tupakoinnin sähkötupakan avulla koska useat hänen ystävänsä ja perheenjäsenet olivat onnistuneet lopettamaan siirtymällä sähkötupakan käyttöön. kaikki ei kuitenkaan sujunut aivan yhtä hyvin Shonan kohdalla..

Elektroninen savuke räjähti kirjaimellisesti käsiin


Shona osti OneJoy NJOY-merkkisen elektronisen savukkeen paikallisesta supermarketista ja meni kotiin innoissaan kokeilemaan uutta sähkötupakkaansa. No, Shona ei koskaan kuitenkaan ehtinyt yksiäkään henkosia uudesta elektronisesta savukkeestansa ottaa koska koko kapistus räjähti naisen käsiin kun raukka yritti sitä vasta poistaa paketista.

Räjähdys kuulosti Shonan sekä muiden paikalla olleiden mukaan kovasti siltä kuin ase olisi lauennut ja melko voimakaskin se oli koska se tiputti usean kilon painoisen suolalampun hyllytä. Sähkötupakan räjähdys aiheutti todistajien mukaan myös valkoista savua jota tuli melko runsaasti.

Suuremmilta vahingoilta tämän räjähdyksen yhteydessä vältyttiin vaikkakin toisesta korvasta meni kuulo ja toisesta silmästä näkö. Supermarketti lupasi kuitenkin ystävällisesti palauttaa rahat ostoksesta. NJOY sähkötupakoita valmistava yhtiö lupasi tutkia asiaa ja korjata mahdolliset tyyppiviat laitteissaan.

Ensi alkuun epäillään että räjähdyksen on aiheuttanut vika akussa joka kuulostaakin kaikista loogisimmalta vaihtoehdolta koska eihän sähkötupakassa ainakaan minun käsittääkseni muita osia ole jotka räjähdyksen voisivat edes aiheuttaa..

Eli vaikka sähkötupakat eittämättä ovatkin terveellisempi vaihtoehto kuin perinteisen tupakan polttaminen, voivat nekin pitää sisällään yllättäviä terveysriskejä.

Sähkötupakan käyttäjät, alkakaahan keskustella aiheesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti