lauantai 28. huhtikuuta 2012

Uusi laihdutuspilleri Forskolin – Tohtori OZ suosittelee

Tohtori OZ suosittelee uutta laihdutuspilleriä!
Laihdutuspillereitähän ei toki vielä ole markkinoilla tarpeeksi, kyllä sinne aina yksi uusi pilleri vielä mahtuu. Uusin tulokas laihduttajien iloksi/kiusaksi on laihdutuspilleri jonka nimi on Forskolin. Yhdysvaltalainen TV-tohtori OZ on mainostanut tätä laihdutuspilleriä ohjelmassaan ja kehuu että sen avulla hieman pulskempikin amerikkalainen voi päästä nopeasti mallin mittoihin.

Kuinka Forskolin toimii?


Laihdutuspillereiden toimintaperiaatteita selitellään aina vähän niin ja näin ja yleensä ylipainoinen kuluttaja ei juurikaan edes ole kiinnostunut siitä kuinka pilleri toimii, kunhan se toimii. No, Forskolin nyt sitten kuitenkin on laihdutusvalmiste jonka pitäisi toimia kiihdyttämällä sitä käyttävän henkilön metabolismia, eli aineenvaihduntaa suomeksi sanottuna.
Kiihdyttämällä aineenvaihduntaa, alkaa henkilön keho polttamaan rasvaa nopeammin ja jos koehenkilö myös syö vähemmän, laihtuu hän todennäköisesti nopeammin kuin mitä jos hän ei käyttäisi Forskolin laihdutuspillereitä.

Tohtori Ozin TV show’ssa vieraana ollut fitness-typykkä ja entinen Martha Strewartin personal trainer, Lisa Lynn kertoi että myös hän suosittelee Forskolinia kaikille ylipainoisille asiakkailleen. Rouva Lynn kertoi että monet lihavat miehet ja naiset joiden kanssa hän on työskennellyt ovat saaneet apua laihdutukseen näistä aineenvaihduntaa kiihdyttävistä pillereistä. Siitä että kuinka paljon Lynnille maksettiin tämän sanomisesta televisiossa niin voidaan vain arvailla.

Mistä Forskolin valmistetaan?


Forskolin kapselin sisältö on uutettu kasvista joka kuuluu minttu- ja laventeliperheeseen ja “tutkijat” ovat vahvistaneet tämän luonnosta saatavan aineen auttavan laihdutuksessa. Ilmeisesti tämä luonnosta saatu aine on sitten niin voimakas että se pistää rasvan palamaan ja kilot karisemaan tuosta vain kun kerran tutkijat niin sanovat.

Todisteita toimivuudesta?


Palatkaamme fitness-tyttö Lisa Lynniin joka siis kovasti mainosti tätä laihdutuspilleriä tohtori Ozin kanssa yhdessä televisiossa. Yksi mielenkiintoinen asia joka pisti ainakin omaan silmään oli että Lisa Lynn oli tuonut näytille kuvia hänen asiakkaistaan jotka olivat pudottaneet onnistuneesti painoaan Forskolin laihdutusvalmisteen avulla. No ei siinä mitään, ihan hyviä tuloksia olivat Lynnin asiakkaat saaneet, mm. neitokainen nimeltä Emily oli onnistunut pudottamaan painoaan kokonaiset 9 kiloa neljässä kuukaudessa. Kyllä, luit oikein, neljässä kuukaudessa ja ainoa mitä hän oli tehnyt oli noudattanut tiukkaa ruokavaliota ja treenannut ja liikkunut ja niin — käyttänyt Forskolin laihdutuspillereitä..

Itse rupesin ainakin miettimään että eikö tuota yhdeksää kiloa mukamas olisi saanut pudotettua myös pelkällä liikunnalla ja ruokavaliolla. Siis aikaa oli KOKONAISET 4 KUUKAUTTA joten hieman pistää mietityttämään kyseisen laihdutuspillerin teho..

Vielä en ainakaan ole suomessa tähän Forskolin laihdutuspilleriin törmännyt, mutta eiköhän se ennemmin tai myöhemmin myös suomalaisten luontaistuotemyymälöiden jo valmiiksi laihdutuspillereistä notkuvien hyllyjen lisäpainoksi asetu..

Kertokaahan mielipiteenne! Eli kommentoikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti